Végeredmény és beszámoló - Vác, október 22.

2011.10.23.

Igazi felejthetetlen élmény volt ennyi év kihagyás után újra Imperátor versenyt látnom: Zsolttal a hétvégén a váci versenyhelyszínre mi is ellátogattunk, és nem bántuk meg! Roland beszámolóját lapozás után olvashatjátok!LU, avagy Lepecsételt Urnák…

Ismét lezajlott egy Imperátor verseny Vácott, melyen 8 játékos küzdött az értékes szenátuspontokért. Ezúton is megköszönném a részvételt mindenkinek, aki eljött! A verseny igazi különlegesség: Lepecsételt Urnák formátumú volt.
A régi arcok mellett nagy örömünkre egy teljesen új játékos is bemutatkozott, remélhetőleg viszont látjuk még őt más versenyeken is, és tiszteletüket tették az IMP készítői is, sajnos nem tudtuk rávenni őket az indulásra. Sebaj, majd az ünnepi versenyen talán lesz erre lehetőség. 
 
A bontogatásokat követően gyors deck összerakás kezdődött, majd következett a három 75 perces forduló.
A paklik között rengeteg féle kisebb kombó került előtérbe, volt ahol a ritka(ák) vitték a decket, volt ahol a spoiler c/uc szekció, meg persze a játékos skill. Ahogy a fordulók között az asztalokat nézegettem nem volt ritka a10-15 lapos pást sem, mintahogyan a gyors meccsek mellett előfordultak elhúzódó éles partik is. Akadtak persze benézések, melyeken akár meccs is múlott, de voltak szép fordítások is, nagy feltámadások.


Néhány népszerűbb kombináció:

Büblosz-Hermann/Geta

Lucius Cornelius Cinna-Martalékok

Gyújtogatók-,,drága” tárgy

Pakliégetés felsőfokon: Vale /Juba tőre/ Saepta, (és ráadásul emellé, ha volt) Egy egyszerű theszalonikei lány

Neró, Ketsziphoni palota, Placentia, Amazonok, Fulvia, ezek önmagukban broken lapok voltak

Még Bk pusztítás is volt szépen: theszalonikei lány, Makedón fejedelem, néha a csata is már kérdéses volt a philippik miatt, a leszedéseket pedig Hübrisz úr keserítette meg


Három fordulót tartottunk, pakli listákat és se side-ot külön nem írok. A verseny a régi ,,eredeti” időlejárási szabályt és a játszma arány számolási metódust alkalmazta. Tehát volt döntetlen, érvényesült a NÉP akarata. :)


Végeredmény:

1. Roland: 3 gy 
2. Bandi: 2 gy 1 v 
3. Viki: 2 gy 1 v 
4. Anikó: 1 gy 1 v 1x 
5. Domi: 1 gy 1 v 1x 
6. Tomi: 1 gy 2 v 
7. Áron: 0 gy 2 v 1x
8. Patrícia: 0 gy 2 v 1x


Köszönöm mindenkinek, aki eljött, találkozunk a következő versenyen!

üdv,
Roland


A szenátus aktuális állása ITT látható.
-----------------------------------------------------------------
A hozzászólás csak tagok számára lehetséges!

- Belépés
- Regisztráció

-----------------------------------------------------------------